Újabb 3 pont, ezúttal Onga ellen

Hazai pályán folytatódott számunkra a megyei II. osztály 19. fordulója. Ellenfelünk ezúttal az Onga SE csapata volt. A mai mérkőzésen Kovács Gergely 5 sárga lapos eltiltás miatt hiányzott csapatunkból. A múlt heti nem túl acélos játékunkon az Onga ellen próbáltunk javítani, de a legfőbb feladat ismét a 3 pont megszerzése volt. Talán jobban kezdtük ellenfelünknél a mérkőzés, ami a 27. percben gólban is megmutatkozott. A gól szerzője Boros László volt. A szünetre így egygólos vezetéssel vonulhattunk. A második félidőt 3, a kispadról beszálló játékossal kezdtük meg. Helyzeteket szinte továbbra is csak nekünk sikerült kialakítani, bár nem épp tucatszámra. A 75. percben Bodnár Dávid juttatta kapuba a labdát egy baloldali beadást követően. Így már 2:0-ra vezettünk. A vendégek a mérkőzés végére kissé magukra találtak és sikerült is szépíteniük. Eljutottunk mi is helyzetekig, kapufáig, de a mérkőzés állása már nem változott a lefújásig. Megszereztük a 3 pontot és megőriztük vezető pozíciónkat a tabellán. Ezzel a győzelemtől egy időre el is köszöntünk a hazai pályánktól, hiszen 2 soron következő mérkőzésünk idegenben játszuk, után szabadnaposak leszünk a Borsodnádasd kizárása miatt, majd szintén idegenben folytatjuk. Folytatás jövő héten Mályinkán.

Edelény – Onga 2-1 (1-0)

Edelény, 200 néző. V.: Fogarassy

Edelény: Molnár M. – Jancsurák, Nadanicsek J. (Nadanicsek P.), Balog I. (Kecskeméti), Juhász B. (Barzsó), Táncos (Lipták), Hegedüs Cs., Boros (Hegedüs P.), Mészáros (Kótai), Rákos, Bodnár D.

Edző: Rákos Attila.

Onga: Jaksi – Szabó Z., Bóta, Száva R., Barta, Kleine (Hegedüs Cs.), Szakáczki, Vécsey, Nagy D., Tóth M., Horváth N.

Edző: Tóth Richárd.

Gól: Boros L., Bodnár D., ill. Száva R.

Sárgalap: Barzsó G., Nadanicsek P., Lipták I. ill. Barta L., Nagy D., Jaksi N.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Rákos Attila: – Megvan a 3 pont ez a lényeg! Gratulálok az Onga lelkes csapatának. Kívánom, hogy minden ellenlábasunk ellen így küzdjenek!

Tóth Richárd: – Gratulálok a fiúknak. Ma is nagyot mentünk, egy inkább döntetlen szagú mérkőzésen. Ez az a mentalitás, ami segíteni fog minket a későbbiekben. Gratulálok az Edelénynek!

 

Edelény-Borsodszer – Onga SE bajnoki mérkőzés