Őszi bajnok az U19-es csapat!

Újabb győzelmet aratott a megyei I. osztály 13. fordulójában az Edelény-Borsodszer U19-es csapata. Ezúttal Nyékládházáról sikerült “elhozni” a 3 pontot. 4:1-es sikerükkel nem csak a 100%-os teljesítményüket őrizték meg, hanem eldőlt az is, hogy a csapat őszi bajnoknak mondhatja magát. Ugyan még 2 forduló hátra van a bajnokság első feléből, de itt már nem lépnek pályára az edelényi fiatalok, mivel a Cigánd és a Bánhorváti nem rendelkezik megyei I. osztályú U19-es csapattal. A Sárospatakot 9 ponttal megelőző Edelény-Borsodszernek még egy elmaradt meccset is pótolnia kell december 5-én Gesztelyen, akik a 3. helyet foglalják el a tabellán. Megelőzni már ősszel ők sem tudják csapatunk, hiszen őket 12 ponttal előzzük meg a bajnoki rangsorban. Az Edelény Borsodszer U19-es csapata eddig 11 mérkőzésből 11-et nyert meg, +56-os gólkülönbséggel és a megszerezhető maximális 33 ponttal teljesen megérdemelten vezetik a bajnokságot. A két hetes bajnoki “szünet” még nem jelenti azt, hogy elérkezett a pihenés ideje, hiszen a gesztelyi elmaradt bajnoki mellett még idén megrendezik a tavaszi első, azaz a 16. fordulót is. Az előrehozott fordulóban Emődöt fogadjuk hazai pályán november 22-én 11:00-tól. Gratulálunk a csapatnak és reméljük tavasszal sem adják alább, így májusban bajnok csapatot avathatunk majd!

 

Megyei I. osztály U19
Nyékládházi DE – Edelény-Borsodszer
1:4
(0:1)

Nyékládházi DE U19: Károlyi J., Demján K., Szirmai M., Dervarics I., Csele M., Koren A. (Vas Zs.), Kovács A., Vályi Rafael (Kiss M.), Vályi Roland, Komjáti B., Szukonyik E.

Edelény-Borsodszer U19: Marsalkó M., Lengyel P. (Fügei K.), Lakatos N., Bósa B., Péter M., Kovács B. (Kovács Á.), Horváth B., Rácz K. (Juhász L.), Bartók-Balogh G., Sári L., Barzsó G. (Lakatos M.)

Gólok: Dervarics I. ill. Kovács B. (2), Lakatos N., Sári L