2 meccs – 3 pont Miskolcon

Miskolcra látogatott U19-es és felnőtt csapatunka megyei I. osztály 11. fordulójában. A múlt heti rangadó után újabb nehéz mérkőzés elé nézett Földeák Tamás és az U19-es csapat. 0:0-ás első félidő után a második játékrész 52. percében Urszin Mátyás öngóljával szerzett vezetést csapatunk. A csereként beszálló Rusznyák Sándor a 92. percben növelte előnyünket és ezzel el is döntötte a mérkőzés és a 3 pont sorsát. A csapat megőrizte veretlenségét és 6 pontra növelte előnyét a Sárospatakkal szemben. Jövő héten a tabella 5. helyén álló Encs ellen folytathatják menetelésüket a fiatalok.

 

Megyei I. osztály U19
MVSC-Miskolc – Edelény-Borsodszer
0:2
(0:0)

MVSC-Miskolc U19: Bónis B., Molnár G., Sebestyén D., Váradi P., Remák P., Novák M., Nagy D., Tóth L. (Birke B.), Juhász N., Urszin M. (Bandzsók V.), Szendrei S.

Edelény-Borsodszer U19: Marsalkó M., Lengyel P., Lakatos N., Bósa B., Péter M., Kovács B.. Horváth B. (Kovács Á.), Rácz K. (Juhász L.), Bartók-Balogh G., Sári L., Barzsó G. (Rusznyák S.)

Gólok: Urszin (öng.), Rusznyák S.

Szintén a 3 pontért érkezett az MVSC Sporttelepre az Edelény-Borsodszer felnőtt csapata, de sajnos ez most nem sikerült. A 36. percben egy büntetővel Fodor Péter szerzett vezetést az MVSC-nek, és mint ez később kiderült: az egyetlen találat volt a mérkőzésen. A sárgalapokkal tarkított mérkőzésen Hegedős Pál begyűjtötte ötödik sárgáját is, így ő kénytelen lesz kihagyni a csapat hétvégi, Encs elleni mérkőzését. A csapat ezzel a vereséggel lecsúszott a 7. helyre, de még mindig “csak” 5 pontra van az éllovas Felsőzsolcától.

Megyei I. osztály
MVSC-Miskolc – Edelény-Borsodszer
1:0
(1:0)

MVSC-Miskolc: Giák T., Fodor P., Bodnár D., Balogh P. (Bódi M.), Kele Á., Kovács B. (Figeczki L.), Potyka A. (Tasi D.), Blaskó G. (Sipos R.), Juhos D., Bakos Zs. (Tirk D.)

Edelény-Borsodszer: Gergely R., Jancsurák D. (Bukovenszki G.), Gáll B., Tóth N., Márton M., Mészáros B.(Sikur P.), Kótai F., Fűzi P. (Nadanicsek J.) Gulyás K., Hegedűs P., Nadanicsek P. (Loj B.).,