Győzelem Szirmabesenyőn

Szombaton megvívtuk a tavasz első rangadóját Szirmabesenyőn. A tétnek megfelelően feszült, parázs hangulat uralkodott végig a 90 percben a játéktéren és a pálya mellett egyaránt. Az első félidőben nem forogtak igazán veszélyben a kapuk. Inkább a mezőnyjáték és az „adok-kapok” dominált, melynek eredményeként a hazai csapat a 43. percben emberhátrányba került. 0:0-ás félidei eredménnyel vonultak a csapatok az öltözőbe. A szünet után röviddel, az 51. percben a szirmabesenyői Lukács is a kiállítás sorsára jutott. A második kiállítás után, egy jól beívelt pontrúgást Kovács Gergely fejelt a kapuba és sikerült megszereznünk a vezetést az 53. percben. Ám a lelkes hazaiak nem „zuhantak össze” és fegyelmezetten, jól védekezve próbálták menteni a menthetőt. A 71. perc azonban újabb piros lapot jelentett a Szirmabesenyő csapatának. Noha végén 3-as emberelőnyben játszva sikerült kialakítani helyzeteket, értékesíteni sajnos azonban egyet sem tudtunk. Az eredmény nem változott, így sikerült megnyernünk tavaszi harmadik meccsünket is. Ha nem is a legszebb játékkal,de a 3 pont a miénk, a többi pedig már a múlté. Jövő héten vasárnap (03.26.) 16:00-tól hazai pályán fogadjuk a tabella 9. helyén álló Onga SE csapatát.

Szirmabesenyői SK – Edelény-Borsodszer 0-1 (0-0)

Szirmabesenyő, 180 néző. V.: Haraszin

Szirmabesenyői SK: Stumpf – Stefán M., Bári, Mády (Sztankovics), Raduly, Lukács, Nagy G., Balázs Á. (Fehér), Nyíri (Simon Sz.), Juhász (Varga Á.), Nyitrai (Fehér).

Edző: Konczvald István.

Edelény-Borsodszer: Molnár M. – Jancsurák, Lipták (Nadanicsek J.), Balog I., Nadanicsek P. (Rákos), Juhász, Hegedűs Cs., Boros (Mészáros), Kovács G., Hegedűs P. (Kecskeméti), Bodnár D.

Edző: Rákos Attila.

Gól: Kovács G.

Sárga lap: Bári, Nagy G., Fehér ill. Kovács G., Hegedűs P., Bodnár D., Kecskeméti G.

Kiállítva: Raduly (43.), Lukács (51.), Balázs Á. (71.)

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Konczvald István: – Kettős és hármas emberhátrányban is az ellenfél fölé tudtunk nőni labdabirtoklásban. Egy pontrúgás után gólt tudott szerezni az ellenfél, de támadásépítés csak a mi csapatunknál volt úgy gondolom. Átmenetekben is jók voltunk ezt mutatja, hogy az ellenfél 8 ember ellen is formáció váltás nélkül védekezett. Büszke vagyok csapatomra! Emelt fővel megyünk tovább!

Rákos Attila: – A szezon legrosszabb játékával sikerült megnyerni a rangadót. Forró hangulatú mérkőzés, hideg víz… A továbbiakban sok sikert a Szirmabesenyőnek!

 

Szirmabesenyői SK – Edelény-Borsodszer bajnoki mérkőzés