Átigazolási hírek

2021. február 14-én éjfélkor lejárt az átigazolási határidő a megyei I. osztályban. Mint arról már korábban beszámoltunk, csapatunknál már január elején megtörtént az első változás. Kócsi József távozott a csapat vezetőedzői posztjáról, munkáját pedig Sándor Zsolt vette át. A felkészülést már az új vezetőedzővel kezdte meg a csapat. A téli “pihenő” általában nem csak a felkészülésről szól, hanem az átigazolásokról is. Nem történt ez másként csapatunknál sem. Távozók és érkezők is akadnak szép számmal. Először a távozókról: csapatunk védelméből Gulyás Kristóf úgy döntött, hogy abba hagyja pályafutását. Visszatért Varbóra az ősszel érkezett kapus, Molnár Máté, valamint szintén Varbón folytatja pályafutását: Kovács Richárd és Bukovenszki Geminián is. Mindannyiuknak további sok sikert kívánunk! Az “érkezési oldalon” 5 fő neve szerepel. Kapus poszton Demcsik Dorián érkezett a Felsőzsolca csapatától. Nálunk folytatja pályafutását Boczki Attila (Felsőzsolca), és Kovács Gergely (Aszaló) is, akik a védelemben bevethetőek. Szárnya Zsolt és Germán Gábor (mindketten Felsőzsolcáról érkeztek) pedig a középpályán segíti majd az Edelény-Borsodszer csapatát.

Az érkezőkkel és távozókkal kialakult a csapat kerete a tavaszi szezonra: Demcsik Dorián, Gergely Richárd, Jancsurák Dániel, Gáll Béla, Nadanicsek Jordán, Boczki Attila, Kovács Gergely, Tóth Norbert, Loj Balázs, Márton Martin, Mészáros Balázs, Sikur Péter, Szárnya Zsolt, Germán Gábor, Kótai Ferenc, Fűzi Patrik, Hegedűs Pál, Nadanicsek Patrik, Tátrai Gergő

Az átigazolási határidő végével a célegyenesbe fordult csapatunk felkészülése a tavaszi szezonra. Első mérkőzésünket 2021. február 20-án vívjuk meg a Cigánd gárdája ellen. A mérkőzés, amíg mindig érvényben lévő járványügyi korlátozások értelmében ZÁRT KAPUK mögött kerül megrendezésre!