3 pontért mentünk – 3 ponttal távoztunk…

Szombaton Mályinkára látogatott felnőtt csapatunk. Ellenfelünk a mérkőzés előtt a 7. helyet foglalta el a tabellán, még mi az élről vártuk a mérkőzést. A sok hiányzó ellenére bíztunk a sikerben, annak ellenére, hogy a Mályinka egy igazi „sötét ló” a bajnokságban. Ezúttal is számos szurkoló kísért el minket, így a környezettől eltekintve szinte hazai pályán érezhettük magunkat. Ezúton is köszönjük biztatásukat és kitartásukat. Jól is indult a mérkőzés számunkra, hiszen a 6. percben egy jó jobboldali kiugratás után Jancsurák egyedül vezethette a labdát a mályinkai kapura. Higgadt befejezése után máris 1:0-ás vezetésre tettünk szert. A góltól kissé megnyugodva sorra alakítottuk ki helyzeteinket. A 25. percben kb 20-25 m-ről lőhettünk szabadrúgást. Ezúttal Rákos állt a labda mögé, aki nem sokat gondolkodva kapura is küldte a játékszert, ami ha kis szerencsével is, de a vendégek kapujában landolt. 2:0. Szinte az első félidő lefújása előtt, Kótai tovább növelte előnyünket, így 3:0-ás magabiztos vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe. A második félidőben mintha egy másik mérkőzés kezdődött volna el. Az első negyedóra szinte eseménytelenül zajlott. A 66. percben Mészáros jó megindulásával 4-re növelte góljaink számát. Talán még gólunkat ünnepeltük fejben, amikor a Mályinka megindult Molnár kapuja felé és Rapp révén, a 68. percben szépítettek a hazaiak. A középkezdést követően pillanatok alatt elvesztettük a labdát és már újra nekünk kellett védekeznünk, ami ekkor még sikerült is egy szögletre mentéssel. A sarok rúgást követően egy a 16-oson belüli kavarodás után, ha nehezen is de Tiba lőtte a labdát a kapuba. A 70. percben az állás már 4:2-re alakult. A gyors gólváltás után, ha nem is sikerült dominálnunk a mérkőzést, de megállítottuk a „zuhanást”. A 85. percben egy jobb oldali beadást követően Juhász tört volna kapura, de a partjelző behúzta a lest. Ezt Juhász nem hagyta szó nélkül, így a játékvezető piros lappal kiállította. A mérkőzés egyébként végig sportszerű keretek között zajlott, egészen idáig lapot sem osztott ki Porcs Tamás játékvezető. A mérkőzés utolsó perceit így emberhátrányban játszottuk le. Sajnos a 90. percben ismét gólt kaptunk, melyet ezúttal Kakuk szerzett a hazai oldalról. A 3 pont ismét megvan. Jövő héten egy újabb rangadót vívunk Aszalón.

Mályinkai SE – Edelény-Borsodszer 3-4 (0-3)

Mályinka, 30 néző. V.: Porcs

Mályinkai SE: Polónyi (Fürjes) – Szemere, Tiba, Germuska, Kakuk, Sápi, Pál-Kutas, Rapp, Sebők (Schveiczer), Molnár P., Tamás G. Csapatvezető: Sápi József.

Edelény-Borsodszer: Molnár M. – Jancsurák, Nadanicsek J., Nadanicsek P. (Balog I.), Juhász B., Kótai (Lipták), Mészáros, Hegedüs, Kovács G., Rákos, Bodnár D.
Edző: Rákos Attila.

Gól: Rapp, Tiba, Kakuk, ill. Jancsurák, Rákos, Kótai, Mészáros

Kiállítva: Juhász B. (85.)

Jók: az egész csapat, ill. Jancsurák, Bodnár D., Hegedüs.

Sápi József: – Ilyen játékkal ki lehet kapni. Igaz, hogy elkerülhető gólokat kaptunk, de 0-4 után küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat!

Rákos Attila: – Kitűnő játékvezetés mellett nagyon nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Sok sikert a lelkes hazai csapatnak. Köszönet szurkolóink kitartásáért!

Mályinka SE- Edelény-Borsodszer – az elmaradhatatlan közös fotó – KÖSZÖNJÜK NEKTEK!